Snelle en gratis verzending Ma-Vr voor 23:45 besteld = morgen in huis 14 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug! 3332 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.9

Al onze producten worden uit voorraad geleverd, op werkdagen voor 23:00 uur besteld voor Nederland en voor 22:00 uur voor België wordt dezelfde dag nog door ons verstuurd. Indien u in het weekend besteld dan word uw bestelling op maandag aan u verstuurd. U heeft de producten dan vaak de volgende dag al in huis. Alle producten worden bij ons gratis verstuurd naar adressen binnen de Europese Unie.

Wanneer een product onvoldoende voorraad blijkt te hebben, dan word u hier per e-mail van op de hoogte gebracht. Enkele fabrieken zijn gesloten tijdens de zomer –en kerstperiode. Dit betekent dat er sprake kan zijn van een vertraging in de levering. Bestellingen met daarin producten die wij op voorraad hebben zullen hier uiteraard geen problemen van ondervinden. Uiteraard stellen wij alles in het werk om de bestellingen zo snel mogelijk af te leveren.

Bezorging als particulier bij een bedrijf

Indien u als particulier ervoor kiest om het pakket bij een bedrijf te laten bezorgen dan bent u zelf verantwoordelijk voor dat u het pakket zelf aanneemt. Dit om fraude tegen te gaan.