Snelle en gratis verzending Ma-Vr voor 23:00 besteld = morgen in huis 14 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug! 3227 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Toch niet tevreden over je product? Of wilt u het misschien ruilen voor een ander product? U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om, zonder opgaaf van redenen, het product te retourneren ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. De verzendkosten voor het retour sturen van uw bestelling zijn voor uw eigen rekening. De ‘Wet kopen op afstand’ geldt alleen bij een consumentenaankoop.

U kunt een retouraanvraag heel makkelijk en snel aanvragen. Hou je ordernummer en e-mailadres bij de hand om verder te kunnen gaan. Let op: het product kan alleen ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden. Wij zullen na ontvangst van uw retourzending en na controle op eventuele beschadigingen de gehele aankoopsom binnen maximaal 14 dagen aan u terugstorten.

Retouraanvraag starten

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien wij reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.