Snelle en gratis verzending Ma-Vr voor 23:45 besteld = morgen in huis 14 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug! 3332 klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.9

Toch niet tevreden over je product? Of wilt u het misschien ruilen voor een ander product? U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om, zonder opgaaf van redenen, het product te retourneren ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U kunt een retouraanvraag heel makkelijk en snel aanvragen. Hou je ordernummer en e-mailadres bij de hand om verder te kunnen gaan. Wij zullen na ontvangst van uw retourzending en na controle op eventuele beschadigingen de gehele aankoopsom binnen maximaal 14 dagen na herroeping aan u terugstorten.

Retouraanvraag starten

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Indien wij reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.