Gratis Verzending Ma-Vr voor 23:59 = morgen in huis 5622 beoordelingen (9.4) Ma-Vr voor 9:30 = vanavond in huis (sameday € 5,95)

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom vind je op onze website alleen meubelpoten van de beste kwaliteit. Zo kan jij zo lang mogelijk genieten van een meubelpoot die je bij ons koopt.

Bij het bestellen van stalen meubelpoten is het nog belangrijker om op de kwaliteit van een meubelpoot te letten. Het verschil in kwaliteit per leverancier is namelijk nogal groot! Zo heb je koudgetrokken kokers (blank staal) en warmgewalste kokers (zwart staal). De laatste variant zie je vaak voorbij komen, omdat deze stalen kokers een stuk goedkoper zijn om in te kopen. Echter is de afwerking van de warmgewalste kokers niet zo mooi. Je ziet namelijk de walsnaden, het oppervlak is gevoeliger voor corrosie, de radius op de hoeken zijn ronder en de afwerking is korreliger.

Dat is de reden dat wij vooral met blank staal werken, oftewel koudgetrokken kokers. De voordelen van koudgetrokken kokers zijn:
- Geen walsnaad zichtbaar
- de stalen poten zijn extra sterk
- de radius is minder rond en strakker
- de poten zijn vrij van hamerslag en hebben een gladdere afwerking

Wil je meer informatie ontvangen over (de kwaliteit van) onze stalen poten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier. We helpen je graag!

Verschil tussen warmgewalst en koudgetrokken staal