Gratis Verzending in EU Ma-Vr voor 23:59 besteld, morgen in huis Ma-Vr voor 9:30 besteld, vanavond in huis (sameday € 5,95) 5568 klantenbeoordelingen (9.4)

Koperkleurige hairpinlegs: onmisbaar in het moderne interieur

Koperkleurige hairpinlegs: onmisbaar in het moderne interieur

Er zijn tegenwoordig zoveel interieurstijlen en mixen daarvan te vinden, dat het lastig kan zijn om de juiste stijl te vinden. Maar niet alleen zijn stijlen als retro, vintage, modern, klassiek of landelijk hip, dat geldt ook voor uiteenlopende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan zwart/wit. Of wat dacht u van koperkleur? Dat is vast niet de eerste kleur die u te binnenschiet, omdat het een gedurfde kleur is om mee aan de slag te gaan. Het komt al snel kitscherig over. Maar als u het op de juiste manier aanpakt, vormt het toevoegen van deze kleur juist een onmisbare aanwinst. Het tovert het uw complete interieur om in een rustgevend, modern geheel.

Trendkleur van 2015

Eerlijk is eerlijk, niet iedereen houdt van het verwerken van koperkleur in het interieur. En dat terwijl juist deze kleur zoveel veelzijdigheid kent in het gebruik. Niet te vergeten was het dé trendkleur van 2015. Of u er dus van houdt of niet, de kleur heeft op een positieve manier veel teweeg gebracht. En nog steeds heeft het de huiskamers nog niet verlaten. Daar is een belangrijke reden voor, maar alles staat of valt met het maken van de juiste combinaties. Wees niet te bang om te experimenteren.

Werken met accessoires

Zo staat het bijvoorbeeld bijzonder fraai in combinatie met hout, zowel onbewerkt als voorzien van een whitewash. Accessoires zoals een vaas, kandelaar of fotolijstjes in koperkleur zijn al ontzettend leuke elementen om mee te werken. Of wat dacht u van koperkleurige, moderne eettafellampen boven een tafel die afgewerkt is met krijtverf? Het verdient de voorkeur om de vloer ook in een lichte kleur te hebben. Eiken laminaat of een hardhoutenvloer doet het bijvoorbeeld altijd goed.

Koperkeurige hairpinlegs

Maar ook als het gaat om meubels is het verwerken van deze kleur op een heel subtiele manier te doen. In de meeste gevallen volstaat simpelweg het verwijderen van de meubelpootjes om er andere voor in de plaats te zetten. Koperkleurige hairpinlegs zijn dan dé pootjes bij uitstek. Ze vormen niet alleen als kleur een aanwinst, maar ook qua vorm springen ze er op een elegante manier uit. Ze lijken op haarspelden, vandaar de naam. Ze hebben een speelse, maar tegelijkertijd strakke uitstraling. Het design is helemaal van deze tijd en in koperkleur bezit het ook een vleugje retro. Hairpinlegs vinden we bijvoorbeeld terug in de jaren ’50-stijl, terwijl het in combinatie met de koperkleur ook fantastisch staat in een industrieel interieur. En laten we ook de vintage-stijl niet vergeten, waarin van Scandinavische invloeden gebruikgemaakt wordt. Kortom, veelzijdig toe te passen dus.

Hairpinlegs in koperkleur staan erg mooi in een interieur waarin natuurlijke, effen kleuren zijn gebruikt. Met name met wit en oudroze is het goed te combineren. Maar ook zwart kan natuurlijk prima. Juist in een kamer waarin veel zwart/wit is verwerkt, kan koperkleur voor de gewenste balans zorgen.

Voordelig

Door simpelweg voor koperkleurige meubelpootjes te kiezen voegt u op een simpele manier warmte toe. Daarnaast is het ook nog eens een erg voordelige manier om de gewenste stijl te verwerken. U zult ervan versteld staan hoe het simpelweg veranderen van meubelpootjes, zoals van een bank, tafel of kast, voor een transformatie kan zorgen waardoor u zich nog meer thuis voelt in uw eigen huis.