Gratis Verzending Ma-Vr voor 23:59 = morgen in huis 5622 beoordelingen (9.4) Ma-Vr voor 9:30 = vanavond in huis (sameday € 5,95)

Nu het voorjaar officieel bezig is stroken veel mensen hun mouwen op om hun woningen weer helemaal fris en up-to-date te maken. Ben jij van plan om je voorjaarschoonmaak wat uitgebreider aan te pakken en wil je jouw woning van een nieuw likje verf voorzien? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de juiste verf voor jouw huis.

Het vinden van de juiste verf is makkelijker gezegd dan gedaan, het moet immers wel bij jou, je woning, je interieur, je meubels, en nog veel meer passen. Er is geen betere manier om inspiratie op te doen door te kijken naar wat anderen doen. Bekijk ook eens de laatste trends van oktober voor nog meer informatie.

Daarom vertellen wij in dit artikel alles over de kleurtrends van 2021. Hiermee voorzien we jou van de broodnodige inspiratie voor het creëren van jouw droomwoning.

De kleur van het jaar

Wil je absoluut zeker zijn van een frisse en mooie kleur in huis? Dan is de (Flexa) kleur van het jaar de beste optie. Flexa is een verfmerk en kiest ieder jaar haar beste kleur, in 2021 is deze eer verdient door de kleur Brave Ground.

Brave Ground is, aldus Flexa zelf, een warme en neutrale kleur die zorgt voor balans in elke kamer. De lichte bruintinten met matte finish geven een rustige en natuurlijke look aan je huis en zijn tevens te combineren met nagenoeg alle kleuren.

Heb je dus veel witte tinten, zwarte tinten of juist kleurrijke tinten in huis? Brave Ground is eindeloos te combineren en hierdoor meer dan zeker een juiste kleur voor je huis.

Creëer rust met wit-, grijs- of beige tinten

Ben jij wat minimalistisch ingesteld en geeft rust in je huis ook rust in je hoofd? Dan zijn witte, grijze of beige tinten de perfecte optie voor jou en je huis. Het spreek wellicht voor zich dat alle drie de kleuren of tinten zeer neutraal zijn en hierdoor nooit druk ogen.

Combineer deze lichte tinten verf ook met lichte accenten in huis en je zal een enorm fris en rustig ogende geheel creëren. Als je dan toch ergens mee wilt opvallen, bijvoorbeeld een kleurrijke bank of stoel, dan zal deze meer dan genoeg tot de voorgrond treden.

Heb jij al je keuze gemaakt? Je kan eenvoudig muurverf online bestellen via Kleurenwaaier.nl. Zoek op kleur, product, merk of maak je eigen kleur. Zo ben je zeker van de ideale kleur!

Natuurlijke en botanische tinten

Duurzaamheid is al jarenlang een trend en belangrijker dan ooit. Steeds meer mensen bekommeren zich om het milieu en hier mogen we alleen maar tevreden mee zijn. Dit gevoel van duurzaamheid wordt door sommige kleuren en tinten enorm naar voren gehaald.

Hierdoor zie je dan ook steeds meer natuurlijke kleuren en tinten in huizen. Zo is de kleur Brave Ground al een zeer mooi voorbeeld. Deze kleur is dan ook enorm goed te combineren met natuurlijke groentinten en af te werken met witte accenten.

Pastelkleuren en tinten

Pastelkleuren zijn echt enorm trende de laatste jaren. Pastelkleuren worden vaak verbonden met termen zoals menselijkheid, vakmanschap en verbondenheid. Wat ons betreft zijn het gewoon hele fijne kleuren en geven een unieke sfeer aan ieder interieur.

Wanneer je voor pastel gaat dan kan je ook kiezen voor veel toon-op-toon tinten, wat wil zeggen dat je de ene kleur ook goed kan combineren met een variatie of een andere kleur. Kies daarbij voor houten meubels met zachte kleuren om het geheel af te maken.

We hopen dat dit artikel je de benodigde inspiratie heeft kunnen brengen. Wil je jouw meubels en meubelpootjes hierop aanpassen? Bekijk dan eens wat mogelijk is met onze meubelpootjes. Ook hier natuurlijk voldoende informatie en inspiratie te vinden!